Hva gjør vi?

Alt innen øre, nese og hals

Om oss Bestill konsultasjon

Våre tjenester

Ikon - Dame som nyser

Allergi

Allergologi er et viktig fokusområde hos oss. Pasienter med mistanke om allergi blir utredet med blant annet prikktest og lungefunksjonsundersøkelser (spirometri), og får medikamentell behandling mot allergier og infeksjoner. Ved kraftig allergi utfører vi også allergivaksinering (hyposensibilisering/immunterapi).

Ikon - Øre

Hørselsproblemer

Nedsatt hørsel er også et område vi fokuserer på i vår praksis. Nedsatt hørsel kan forekomme både hos barn og voksne, og vi utfører audiometri samt en klinisk vurdering av hørselen for små barn. Ved større hørselstap tilpasser vår audiograf høreapparater til våre pasienter og gir råd og veiledning av bruk.

Ikon - Mann som ligger på rygg i seng

Snorking og søvnapné

Ved snorking og mistanke om søvnapné foretar vi en søvnutredning. Pasienten utstyres med søvnregistreringsutstyr til bruk hjemme over en natt og kan deretter henvises direkte til CPAP-tilpasning, eller motta biteskinne eller snorkeoperasjon der dette er nødvendig.

Ikon - Doktorveske

Utredning før operasjon

Vi bistår med utredning før operasjon i ører, nese eller halsregionene for våre pasienter.  Dette kan være forberedelser før operasjon i nese eller bihuler ved for eksempel kronisk bihulebetennelse, operasjoner i forbindelse med innsettelse av dren i ører hos barn, samt ved fjerning av mandler eller snorkeoperasjoner.

Lurer du på noe?

Ta gjerne kontakt, så hjelper vi deg.

Kontakt oss